Kul att du besöker oss här. Vi fyller på så mycket vi hinner men många av våra produkter syns inte än. Om du inte hittar det du söker eller saldo visar noll, hör av dig så fixar jag det. /Andreas

Handla och hämta dygnet runt

Här kan du enkelt köpa tillbehör, utrustning, service- och reservdelar. Du hämtar dina varor i en box vid vårt utlämningsställe i Mariehamn, på Öhbergsvägen 43. Vi levererar oftast till boxarna morgon och kväll, men alltid inom 48 timmar. Om du har bråttom – meddela oss på chatten.

Så här fungerar det: 

  • Välj bland våra produkter i menyerna nedan.  
  • När du har betalat får du ett mejl med ditt kvitto. 
  • Så fort varorna är packade får du ett nytt mejl med dörrkod och nummer till boxen där dina varor finns. 
  • Du kan hämta vilken tid på dygnet du vill. Koden är giltig i tre dagar. 
  • Vårt utlämningsställe ligger på Öhbergsvägen 43 i Mariehamn. 

Här hittar du aktuella erbjudanden och många – men långt ifrån alla – produkter i vårt sortiment. Om du har frågor eller inte hittar det du söker hjälper jag gärna till. Skicka ett meddelande så hör jag av mig så snart jag kan.

Om båtvarvet

Vårdö båtvarv och vinterförvaring är ett fullservicevarv med försäljning av båtar, motorer, reservdelar och tillbehör. Du kan välja mellan att förvara din båt inomhus i varma eller kalla hallen, eller noggrant inplastad utomhus. På Vårdö båtvarv kan du köpa inom- och utombordsmotorer i alla storlekar, båtar från Willys Boats och all utrustning du behöver till din båt.

För att du ska få ut det bästa av båtlivet kan du välja den nivå på tjänster som passar dig bäst. Om du vill kan du lämna båten vid bryggan på hösten och komma tillbaka till en väl omhändertagen och färdigt sjösatt båt när vårsolen värmer tillräckligt. Om du hellre vill komma till varvet med båten på trailer och beställa en mindre eller en mer omfattande service går det också bra. Självklart kan du också lämna din båt för endast vinterförvaring. 

Auktoriserad serviceverkstad

Vårdö båtvarv är auktoriserad serviceverkstad för Tohatsu utombordsmotorer samt för ett flertal inombordsmotorer, men servar alla motormärken. Vårdö båtvarv utför också renovering och byte av motorer. 

På Vårdö båtvarv kan du beställa alla arbeten som har med din båt att göra – allt från tvätt och bottenmålning till reparation av t.ex. el- och elektronik eller skrov samt installation av utrustning. Om du behöver speciallösningar eller nytillverkning av detaljer i aluminium, trä eller plast går det också bra.

Passion, kunskap och engagemang

Jag som driver Vårdö båtvarv heter Andreas Danielsson, och har varit verksam på varvet sedan 2009. Jag är utbildad fartygselektriker och motorman, och har arbetat länge som elektriker – både på sjön och på land – men också med byggnads- och snickeriarbeten. Båtar, motorer och sjöliv har alltid varit min passion. Genom Vårdö båtvarv kombinerar jag nu min kunskap, min erfarenhet och mitt engagemang för att göra det jag trivs allra bäst med. 

– Välkommen till Vårdö båtvarv och vinterförvaring, tillsammans ser vi till att du har ett härligt båtliv året runt! – Andreas

Lämna din båt i trygga händer

 Vårdö båtvarv och vinterförvaring är ett fullservicevarv med försäljning av båtar, motorer, reservdelar och tillbehör.

Butik

I vår webbutik kan du handla förmånliga kvalitetsprodukter till din båt. Varorna hämtar du med din personliga kod i vår alltid öppna utlämningslokal

Service

Vårdö båtvarv är auktoriserad serviceverkstad för Tohatsu utombordsmotorer samt för ett flertal inombordsmotorer, men servar alla motormärken.

Vinterförvaring

Vårdö båtvarv och vinterförvaring är ett fullservicevarv med förvaring av fritidsbåtar. Du kan välja mellan att förvara din båt inomhus i varma eller kalla hallen, eller noggrant inplastad utomhus.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Fortsätt handla