Kul att du besöker oss här. Vi fyller på så mycket vi hinner men många av våra produkter syns inte än. Om du inte hittar det du söker eller saldo visar noll, hör av dig så fixar jag det. /Andreas

Handla och hämta dygnet runt

Här kan du enkelt köpa tillbehör, utrustning, service- och reservdelar. Du hämtar dina varor i en box vid vårt utlämningsställe i Mariehamn, på Öhbergsvägen 43. Vi levererar oftast till boxarna morgon och kväll, men alltid inom 48 timmar. Om du har bråttom – meddela oss på chatten.

Så här fungerar det: 

  • Välj bland våra produkter i menyerna nedan.  
  • När du har betalat får du ett mejl med ditt kvitto. 
  • Så fort varorna är packade får du ett nytt mejl med dörrkod och nummer till boxen där dina varor finns. 
  • Du kan hämta vilken tid på dygnet du vill. Koden är giltig i tre dagar. 
  • Vårt utlämningsställe ligger på Öhbergsvägen 43 i Mariehamn. 

Här hittar du aktuella erbjudanden och många – men långt ifrån alla – produkter i vårt sortiment. Om du har frågor eller inte hittar det du söker hjälper jag gärna till. Skicka ett meddelande så hör jag av mig så snart jag kan.

Auktoriserad serviceverkstad

Vårdö båtvarv är auktoriserad serviceverkstad för Tohatsu utombordsmotorer och för flera inombordsmotorer. Vi servar alla motormärken. Med årsservice och vinterkonservering minskar du slitage och undviker onödiga bekymmer. Att prioritera årligt underhåll är en klok investering som bevarar värdet på båt och motor.

Upptagning och sjösättning

Vårdö båtvarv sköter upptagning, sjösättning och transporter av din båt. Vi hanterar båtar upp till 6 ton/12 meter.

Verkstad

Vårdö båtvarv utför även renovering och byte av motorer. Ibland krävs mindre justeringar i motorbädd och skrov i samband med motorbyte. Tack vare vår erfarenhet av metall, plast och träarbeten får du ett bra slutresultat även i sådana situationer.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Fortsätt handla